NL : FR : DE
Zoeken

Logo Toerisme Vlaanderen
Canada

Access Guide Canada

AGC wijst je de weg naar toegankelijk Canada. De site bevat veel meer dan louter toeristische gegevens, maar dat onderdeel op zich is al de moeite waard. Kies eerst zo concreet mogelijk je reisbestemming en specifieer vervolgens je interesses. Website: www.abilities.ca/access-guide-canada-is-the-place-accessible met informatie in het Engels.

 

Kťroul

Het reisagentschap Kťroul biedt reizen aan voor minder mobiele mensen. Op hun website vind je ook links naar diverse reisbestemmingen, met toegankelijkheidsinfo. Bijzonder interessant is hun bundeling van toeristische toegankelijkheidsinformatie in Franstalig Canada, gericht op reizigers met een motorische, visuele of auditieve handicap. Hier is de rechtstreekse link naar vele bladzijden boordevol inspiratie!

Info: 4545, avenue Pierre-De Courbertin, CP 1000, Succ. M, Montrťal, Quťbec H1V3R2, Canada Ė tel : 514 252 31 04 - e-mail: infos-at-keroul.qc.ca - website: www.keroul.qc.ca

Info beschikbaar in het Engels en het Frans.

 

Walvissen kijken

...is ťťn van de populairste attracties in British Columbia en ontbreekt dan ook niet in de reeks ontspanningstips voor bezoekers aan deze Canadese provincie. Surf naar: www.accessvictoria.com/attractions.html. Elders op de site staat ook informatie over toegankelijk vervoer en rondritten. Alle informatie is beschikbaar in het Engels.

 

Access to travel

Op de site www.accesstotravel.gc.ca selecteer je je verblijfplaats. De databank meldt meteen welke toegankelijke publieke transportmiddelen je daar ter beschikking staan, met de nodige contactadressen en wetenswaardigheden. Info beschikbaar in het Frans en het Engels.